Termička obrada hrane
Zašto parnokonvekcijski uređaj (često kažemo i samo konvektomat) ili višenamjenski uređaj za termičku pripremu hrane?
Parnokonvekcijski uređaji Rational koriste tri različita načina rada – suhi vrući zrak, paru (vlažnu toplinu) ili kombinaciju. Uvođenje pare u proces kuhanja povećava relativnu vlažnost unutar pećnice, omogućujući da se hrana kuha na visokoj temperaturi bez isušivanja ili izgaranja.
Suvremeni parnokonvekcijski aparati se lako programiraju te lako postižete ujednačenost u kuhanju.
RATIONAL iCombi Pro (iCP) ima zaslon osjetljiv na dodir te omogućuje jednostavan, brz pristup: upotrijebite navigator za odabir određene namirnice (na primjer, hamburgere ili zobene kolačiće) i uređaj će odmah krenuti prema unaprijed programiranim parametrima za kuhanje proizvoda.
iCookingSuite koristi inteligentne senzore za praćenje sadržaja u uređaju, uključujući veličinu, količinu i stanje namirnica. Tijekom procesa kuhanja optimalno se podešavaju ključni parametri, kao što su temperatura, klima u komori za kuhanje, brzina ventilatora i vrijeme kuhanja. Pecite piletinu jedan dan, a drugi dan stavite 25 pilića da se peku s istim parametrima i uređaj će automatski prilagoditi postavke ovisno o veličini punjenja.
RATIONAL iVario Pro je sustav za kuhanje, koji radi s kontaktnom toplinom i troši 40% manje energije od konvencionalnih tava i kuhala za vodu. iVarioBoost, inteligentni sustav upravljanja energijom, osigurava precizne temperature na dnu posude i osjetljivo ih regulira. Uz iZoneControl, podnožje posude može se čak podijeliti na do četiri zone, tako da korisnik može istovremeno peći različite namirnice, s vremenskom odgodom i na različitim temperaturama.
Uštede
Parnokonvekcijski uređaj (parnokonvekcijska peć) RATIONAL iCombi Pro štedi do 70%* na energiji, do 50%* na vremenu, preko 30% na prostoru, do 20%* na namirnicama/količinama i čak 95% * na masti i ulju.
RATIONAL iVario Pro štedi prostor, vrijeme, sirove sastojke, struju i vodu – 34 % manje energije i 53 % manja potrošnja vode.
Oba uređaja omogućavaju sous vide način pripreme.
Zajedno, ovi uređaji čine sustav koji misli, uči i ništa ne zaboravlja. Koji pokriva 90% svih konvencionalnih primjena kuhanja sa samo dva uređaja i koji je povezan putem aplikacija iKitchen i ConnectedCooking.
Jednostavno nadzirite, kontrolirajte i digitalno dokumentirajte svoje HACCP podatke. Svi HACCP podaci mogu se preuzeti samo jednim dodirom prsta. HACCP podaci se automatski bilježe i dokumentiraju do šest mjeseci retroaktivno bez ikakvih praznina.
Status čišćenja i njege: Uz nadzornu ploču uvijek imate pregled jesu li svi uređaji čisti i održavani a moguće je i kreiranje rasporeda čišćenja putem MyDisplay konfiguratora, tako da možete biti sigurni da su svi aparati higijenski čisti u pravo vrijeme.
Naše su kompetitivne prednosti visoka kvaliteta proizvoda i usluga čime našim kupcima jamčimo zadovoljstvo i najveću vrijednost za novac tijekom životnog vijeka naših proizvoda.
S brojnim uspješno izvršenim projektima iza nas, od izvedbe malih, kompaktnih ali potpuno funkcionalnih kuhinja, do najvećih hotelskih kuhinja renomiranih svjetskih hotelskih lanaca, rado ćemo Vam pomoći u projektiranju i izvedbi kuhinje po Vašoj mjeri.
Servis i sredstva za čišćenje
Najam i financiranje
Projektiranje i obuka
Servis i sredstva za čišćenje
Najam i financiranje
Projektiranje i obuka
>Kompetencije i reference
>Termička obrada hrane
>Kompetencije i reference
>Termička obrada hrane
>Rational
>Partneri