Isplativa investicija

Uštede

Parnokonvekcijski uređaj RATIONAL iCombi Pro štedi do 70%* na energiji, do 50%* na vremenu, preko 30% na prostoru, do 20%* na namirnicama/količinama i čak 95% * na masti i ulju.

RATIONAL iVario Pro štedi prostor, vrijeme, sirove sastojke, struju i vodu – 34 % manje energije i 53 % manja potrošnja vode.

Zajedno, ovi uređaji čine sustav koji misli, uči i ništa ne zaboravlja. Koji pokriva 90% svih konvencionalnih primjena kuhanja sa samo dva uređaja i koji je povezan putem aplikacija iKitchen i  ConnectedCooking.

Financiranje

Povezani smo s najjačim leasing institucijama u Hrvatskoj te ćemo spremno pomoći u rješavanju ovog izazova.

Najam uređaja

Obratite nam se u slučaju da tražite najam opreme na dulje razdoblje što uključuje osiguranje opreme, preventivne preglede i korištenje sukladno proizvođačkom jamstvu.

Za koje korisnike je polovni Rational uređaj dobar izbor?

Klijenti / kupci koji se, nakon što su prisustvovali prezentaciji / kuhanju uživo na aparatu Rational, odluče za nabavku Rationala ali im je nabavka novog Rationala neostvariva jer trenutno nemaju vlastitih financijskih mogućnosti za nabavku novog Rationala a ne mogu dobiti kredit ili leasing za financiranje nabavke novog Rational uređaja.

O tome što treba znati pri nabavci polovnih uređaja, odnosno da li je polovni konvektomat rješenje koje trebate saznajte od naših prodajnih savjetnika dopisom na mail konvektomat@interlink-gastro.hr ili pozivom na broj 01 561 5439.
Ili upitajte bilo kojeg od naših korisnika “Trebam rabljeni konvektomat – da li bi rabljeni Rational bio rješenje za mene?” Mi već znamo odgovor.

Prodaje li Interlink-gastro polovne Rational uređaje?

Od nas možete nabaviti polovne Rational uređaje provjerenog porijekla, ispitane i po potrebi servisirane od ovlaštenih servisera uz jamstvo i mogućnost ugovora o održavanju.

Što Interlink-gastro nudi vlasnicima korištenih Rational uređaja?

  • besplatnu informaciju o stvarnoj starosti stroja i o njegovoj približnoj realnoj vrijednosti
  • servis
  • obuku osoblja

Projektiranje profesionalnih kuhinja

S brojnim uspješno izvršenim projektima iza nas, od izvedbe malih, kompaktnih ali potpuno funkcionalnih kuhinja, do najvećih hotelskih kuhinja renomiranih svjetskih hotelskih lanaca, rado ćemo Vam pomoći u projektiranju i izvedbi kuhinje po Vašoj mjeri. Svakom klijentu pristupamo kao partneru, potpuno individualno i s potpunom pažnjom uvažavajući njegove želje i specifične potrebe.

Smanjite investiciju kao i prostor potreban za kuhinju kao i operativne troškove poput broja kuhinjskog osoblja, količine namirnica i energenata. Javite nam se s povjerenjem.

Obuka

Naši chefovi se redovito obučavaju na visokospecijaliziranim treninzima u prostorima proizvođača opreme te svake godine dobivaju nove potvrde i certifikate.

Obuka kuhinjskog osoblja jednako je bitna kao i kvaliteta uređaja jer samo dobro obučeno osoblje može korištenjem stroja dobiti maksimalnu iskoristivost te ostvariti povrat investicije.

Naše su kompetitivne prednosti visoka kvaliteta proizvoda i usluga čime našim kupcima jamčimo zadovoljstvo i najveću vrijednost za novac tijekom životnog vijeka naših proizvoda.
S brojnim uspješno izvršenim projektima iza nas, od izvedbe malih, kompaktnih ali potpuno funkcionalnih kuhinja, do najvećih hotelskih kuhinja renomiranih svjetskih hotelskih lanaca, rado ćemo Vam pomoći u projektiranju i izvedbi kuhinje po Vašoj mjeri.

Svakom klijentu pristupamo kao partneru, potpuno individualno i s potpunom pažnjom uvažavajući njegove želje i specifične potrebe.

Servis i sredstva za čišćenje

Najam i financiranje

Projektiranje i obuka

Svakom klijentu pristupamo kao partneru, potpuno individualno i s potpunom pažnjom uvažavajući njegove želje i specifične potrebe.

Servis i sredstva za čišćenje

Najam i financiranje

Projektiranje i obuka

>Kompetencije i reference

>Termička obrada hrane

>Rational
>Partneri

>Kompetencije i reference

>Termička obrada hrane

>Rational

>Partneri