Interlink-gastro d.o.o. i Rational AG surađuju od 1995.godine, a generalni smo zastupnici za RH i jedini ovlašteni RATIONAL SERVICE PARTNER od 2002. godine te nas mnogi korisnici doživljavaju kao Rational Hrvatska.
Rational AG je njemački proizvođač i tržišni lider u tehnologiji profesionalne kuhinjske opreme.
https://www.rational-online.com/en_xx/home/

Osnovao ju je Siegfried Meister 1973. godine sa sjedištem u Landsbergu.
Njihovi parnokonvekcijski aparati ili konvektomati s generatorom pare su u međuvremenu postali međunarodni standard na tržištu i neprestano su po inovacijama i tehnologiji više godina ispred konkurencije.

Rational je narastao s 18 na više tisuća zaposlenika diljem svijeta, te distribuira svoje proizvode – konvektomat i višenamjenski uređaj – u više od 100 zemalja. Rationalov udio na globalnom tržištu iznosi 54 posto.
Od 2000. godine Rational je uvršten u glavni standard Frankfurtske burze.

Godine 1992. Rational AG kupuje francuskog proizvođača FRIMA poznatog po proizvodnji vrhunskih kipera. 2005. godine na tržište izlazi prvi VarioCooking Center, višenamjenski uređaj koji zamjenjuje kiper, kotao, fritezu, roštilj i kuhalo za tjesteninu. Od 2018. godine FRIMA se udružuje u RATIONAL.

Interlink-gastro d.o.o. i Rational AG surađuju od 1995.godine, a generalni smo zastupnici za RH i jedini ovlašteni RATIONAL SERVICE PARTNER od 2002. godine.
Jedna smo od rijetkih tvrtki partnera RATIONALA u svijetu sa preko 27 godina uspješne suradnje u segmentu prodaje i održavanja RATIONAL opreme.
Tijekom višegodišnje partnerske i prijateljske suradnje naša je tvrtka Interlink-gastro nekoliko puta dobivala nagrade kao najbolji RATIONAL SERVICE PARTNER i kao najbolji prodajni partner.

Naše su kompetitivne prednosti visoka kvaliteta proizvoda i usluga čime našim kupcima jamčimo zadovoljstvo i najveću vrijednost za novac tijekom životnog vijeka naših proizvoda.
S brojnim uspješno izvršenim projektima iza nas, od izvedbe malih, kompaktnih ali potpuno funkcionalnih kuhinja, do najvećih hotelskih kuhinja renomiranih svjetskih hotelskih lanaca, rado ćemo Vam pomoći u projektiranju i izvedbi kuhinje po Vašoj mjeri.

Svakom klijentu pristupamo kao partneru, potpuno individualno i s potpunom pažnjom uvažavajući njegove želje i specifične potrebe.

Servis i sredstva za čišćenje

Najam i financiranje

Projektiranje i obuka

Svakom klijentu pristupamo kao partneru, potpuno individualno i s potpunom pažnjom uvažavajući njegove želje i specifične potrebe.

Servis i sredstva za čišćenje

Najam i financiranje

Projektiranje i obuka

>Kompetencije i reference

>Termička obrada hrane

>Rational
>Partneri

>Kompetencije i reference

>Termička obrada hrane

>Rational

>Partneri