Interlink Gastro

Studije slučajeva

Primjer 1 – resort Punta Skala, Zadar + PDF

Kuhinje Hotel Punta Skala

Tvrtka Interlink-gastro d.o.o. u cijelosti je opremila 3 kuhinje u sastavu hotelske tvrtke Falkensteiner u Punta skali kod Zadra: Hotel & Spa Iadera, Hotel Diadora, Aparthotel Senia.

U kuhinjama tih hotela isporučena je oprema vodećih svjetskih proizvođača kuhinjske opreme: parno konvekcijski aparati Rational, perilice suđa i čaša Meiko, šok zamrzivači Irinox, termička oprema Palux, strojevi za vakumiranje Orved.

Naša je tvrtka uključena u te projekte od samog početka, od izrade izvedbenog tehnološkog projekta preko montaže opreme i puštanja u rad, obučavanja kuhinjskog osoblja za rad na strojevima, te održavanja opreme u jamstvenom roku i nakon isteka jamstvenog roka.

Kvalitetna oprema te vrhunska usluga i pravovremeni servis na ovom projektu zasigurno su pridonijeli činjenici da je Hotel Iadera godine 2012. proglašen najboljim hotelom na jadranskoj obali (te među najboljim hotelima u ''Leading hotels of the World''), a Hotel Diadora je godinama u samom vrhu europske i hrvatske ponude za obiteljski odmor. Ponosni smo što smo na taj način neizravno pomogli našem klijentu u ostvarivanju takvih međunarodnih priznanja.

Punta Skala

Primjer 2 – restoran Foša, Zadar + PDF

Kuhinja Restoran Foša Zadar

Tvrtka Interlink-gastro d.o.o. opremila je vodeći zadarski restoran Foša (koji je godinama i jedan od najboljih hrvatskih restorana) strojevima Rational i Meiko..

Vrhunska kvaliteta jela, prekrasno aranžirani tanjuri i jako zadovoljni gosti zasigurno su djelomično i posljedica vrhunske kuhinjske opreme koju koristi restoran, dobro obučenog kuhinjskog osoblja te odlične servisne usluge koja je preduvjet za takvo poslovanje. Raduju nas uspjesi i priznanja našeg klijenta, te se nadamo da ćemo i u budućnosti dobiti povjerenje da pridonosimo zajedničkim uspjesima i zadovoljstvu gostiju.

Foša