Interlink Gastro

FAQ

Što je parnokonvekcijski uređaj?

Parnokonvekcijski uređaj ili konvektomat je vrhunski kuharski uređaj u kojem možete pripremati jela od mesa, od povrća, pa čak i deserte, zahvaljujući raznim mogućnostima koje pruža ova svestrana pećnica (uz pomoć kruženja vrućeg zraka – konvekcijom, uz pomoć pare – kuhanjem, u kombinaciji ova dva načina – parnokonvekcijski način)

Da li je moguće istovremeno kuhati i peći namirnice?

Ne, istovremeno je moguće ili kuhati namirnice ili ih peći. No bez problema možete kuhati više različitih vrsta namirnica bez straha od miješanja okusa i mirisa. Isto vrijedi i za pripremu hrane pečenjem, poput mogućnosti istovremene pripreme mesa i ribe

Koje su prednosti Rational uređaja nad drugim kuhinjskim uređajima?

Rational parnokonvekcijski uređaj može u potpunosti zamijeniti većinu opreme koju trenutno koristite. Pritom hranu pripremate uz minimalne količine ulja, ostvarujući velike uštede električne energije, štedite vrijeme i dobivajući uvijek vrhunski gotov proizvod uz minimalno kaliranje namirnica i naravno zadovoljstvo gosta.

Da li je potrebno korisititi depurator uz Rational SelfCookingCenter Whitefficiency?

Ne, zbog napredne tehnologije koju Rational već godinama usavršava, i što ga čini svjetskim liderom u svojoj kategoriji, ukoliko koristite SelfCookingCenter Whitefficiency, ne trebate dodatno trošiti novce na nabavku i održavanje depuratora

Da li je istina da se Rational SelfCookingCenter sam održava i čisti?

Točno, ako koristite Rational SelfCookingCenter, ne morate više brinuti da li je uređaj ispravno očišten ili da li se nakupilo kamenca. Visoko sofisticirani sustav za samo čišćenje pobrinuti će se da Vas uređaj svakog jutra dočeka potpuno čist i spreman za upotrebu.

Da li je moguće nabaviti uređaj na rate?

Svakako, u suradnji s nekoliko vodećih banaka u hrvatskoj, možemo Vam osigurati vrlo povoljne leasing kombinacije na rok od 24 ili 36 mjeseci.

Koliki je prosječni vijek trajanja Rational uređaja?

Prosječni vijek trajanja propisno održavanog i korištenog uređaja računa se da je 10 godina, no iskustvo i situacija s terena nam pokazuje da je on i znatno duži, čak do 15 godina.

Da li Rational uređaji imaju u sebi ugrađen bojler?

Da, svi trenutno dostupni Rational uređaji na tržištu imaju u sebi već ugrađen bojler zbog čega su daleko ispred konkurencije u brzini i kvaliteti pripreme hrane.

Kome su namijenjeni Rational uređaji?

Rational uređaji su namijenjeni svakome kome je važna kvaliteta i dugotrajnost uređaja, a priprema više od 30 obroka dnevno, i važno mu je da pritom hrana ne izgubi na svojoj kvaliteti, izgledu i nutricionističkim vrijednostima, a sve uz upotrebu jednostavnog sučelja.

Može li Rational uređaj raditi na plin ili na struju?

Može, odabir u potpunosti ovisi o vama. Svaki model se proizvodi u električnoj i plinskoj izvedbi.

Kolika je potrošnja struje?

Zavisno od količine namirnica koje stavimo u uređaj, uređaj troši energije točno samo koliko je potrebno ,te stalno provjerava stanje kako bi potrošnja električne energije uvijek bila najmanja.